Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

readik

4. 9. 2009 15:34
souhlas

Naprostý souhlas – blíží se 20.výročí listopadu 89. Lidičky - zamyslete se – a volte JINAK! [>-]Nezapomínejme na výsledek 20tiletého břídilského vládnutí nynějších parlamentních stran ČSSD, ODS, KSČM…  , kterým je náš dluh 1 200 000 mil.Kč. Stát teď proto ročně hodí do kamen 50 000 mil.Kč (nyní vlastně již 60…díky novému 200mld.zadlužení za letošek)úroků z dluhů. A stále se propadáme. Proč to píši v milionech? Protože si tu šílenou sumu jinak ani představit nedovedu. Kde tihle berou drzost ještě nám něco slibovat a chtít po nás, abychom je volili?!?

0 0
možnosti

lejnok

4. 9. 2009 13:21
karma & souhlas

Ale nedělejte si iluze o Fišerovi. Je to komouš, takže při první příležitosti jistě využije svého postavení ke "křišťálově čistým" ziskům.

0 0
možnosti

nobi

3. 9. 2009 23:03
Bravo

Je to tak. Primárním zájmem politiků jsou jejich vlastní ekonomické zisky z "podnikání" ve funkcích s lobisty a jinými okrádači státu. Doufám, že přijde čas a skončí na smetišti dějin.;-O!!

0 0
možnosti

kubelda

3. 9. 2009 21:11
kluci makaj, když na hraní fotbalu už nemaj

v demokracii má každý národ  takovou vládu, jakou si zaslouží, politikové dělají politiku, je to jejich chleba , snaží se o svoji výhru ve volbách bojem s ostatními stranami , jak na nás na voliče mají zapůsobit , sliby, mluvením , přesvědčováním , intrikováním,atd. a je jedno jestli jsou týmy dva nebo jich je dvacet, politická reprezentace je naším obrazem, ti co jsme je zvolili , to jsme my všichni žádní amíci, či číňani, zhruba vzorek společnosti; v demokracii po celém světě je to zhruba půl na půl, pravice a levice; ale je to balzám , když si člověk vzpomene na komunist. totalitu, tam rozhodl Stalin, později UV KSSS a bylo to u nás zařízený; dnes dolní parlament, president, US, horní parlament,vláda,novináři to stokrát proberou ze všeh stran, blogaři taktéž ,pokud by někdo chtěl ,tak se může shromažďovat, peticovat, vycestovat jinam, do Evropy jen s průkazem   

0 0
možnosti

catari

3. 9. 2009 14:35
Moje řeč

Za mě taky -1 občan. Karma R^

0 0
možnosti

jirkan01

2. 9. 2009 20:52
Ani jeden z nich ani náhodou

Od mých 18 let volím ODS, letos to bude pro mě poprvé jinak a cítím se, jak když zahýbám svojí holce (které bych odpustil pár milenců ale ne aby mi je vodila na večeři a chtěla, abych se s nima skvěle bavil). Jenomže nenažranost elity ODS už dosáhla minimálně 50% nenažranosti pana Paroubka a to už je na mě moc. ODS jenom bez Béma, Langera a po poslední ukázce arogance i Topolánka. Radši zaomenu na 10 let staré Kalouskovy vraždy a budu mu věřit, že už se polešil.

0 0
možnosti

iwwi

3. 9. 2009 10:55
Re: Ani jeden z nich ani náhodou

mluvíte mi z duše R^, a předpokládám, že nejen mně.

0 0
možnosti

Harry_sportsman

2. 9. 2009 18:10
Ústavní soudci jsou lidé mimo realitu

- to, co včera předvedli, by zdravě uvažující lidé (používající selský rozum) nemohli udělat. Co

když někdo podá stížnost těsně před eventuelnímí červnovými volbami? To

se zase pozastaví, než se moudří páni soudci rozhodnou? A nebo když

nějaký student, který se nestihne připravit k maturitě, podá těsně před

maturitani ústavní stížnost? To se maturity odloží na neurčito?

0 0
možnosti

midou

4. 9. 2009 12:45
Re: Ústavní soudci jsou lidé mimo realitu

tak snadno to zase nepůjde. Ústavní soud, :-) může stížnost odmítnout a neřešit. Zde asi došel k názoru že stížnost je opodstatněná a bude se jí zabývat. Proto ta opatření.

0 0
možnosti

jenkiii

2. 9. 2009 13:53
Demokracie=?

Je az zarazejici jak Topolanek s Paroubkem chteji zachazet s Ceskou ustavou. Vzdycky jsem si myslel, ze ustava je vyssi zakon statu, ktery se ma ctit a dodrzovat. Paroubek + Topolanek +Filip= zmenme ustavu, abychom se mohli dostat zpet k moci. Tento princip je absolutne nedemokraticky a silne neeticky. Tento precedenc by mohl byt krajne nebezpeci, protoze podobnymi prostredky se buduje z demokracie totalita. Diky bohu,ze tu mame ustavni soud, ktery je ocividne apoliticky. Nevidim jediny duvod, proc by zbyvajici volebni obdobi nemela dovladnout Fisherova vlada.  

0 0
možnosti

nestor02

2. 9. 2009 14:10
Re: Demokracie=?

protoze je to jen loutkova vlada zavisla na kyvnuti Paroubka s Topolankem, co nebudou chtit, neprosadi. a pred volbami si nikdo netroufne prosadit neco co by se nelibilo a bohuzel bez utahovani opasku to nepujde. Prikladem je navrh rozpoctu pana Janoty - radikalni skrty, ale nema sanci projit.k cemu je potom takova vlada????

0 0
možnosti

Pavel57

2. 9. 2009 12:53
NECHCI PŘEDČASNÉ VOLBY!!!

Mým jménem naši političtí lídři nemluví. Já jsem rád, že se našla vláda, která dostala důvěru a která mi je svými činy sympatická a chtěl bych, aby tato vláda fungovala normálně až do nejbližších ŘÁDNÝCH voleb.

0 0
možnosti

petrph

2. 9. 2009 13:09
Re: NECHCI PŘEDČASNÉ VOLBY!!!

Že se ptám, myslíte onu vládu, jejichž představitelé nás počátkem prázdnin ujištovali, jak hluboce jednají s kanadskou vládou, a že nám žádná víza nehrozí? Ti samí, co pak byli překvapeni že víza byla zavedena ze dne na den? A o pár dní, když víza ještě byla zpřísněna? Ti, kteří se zaklínali, že se za nás, díky jejich přičinění , postaví celá EU?

Ti samí,, kteří před nedávnem uvolnili 400 milionů na agenturu pro řešení romské nezaměnstanosti? Jejíž člen se neohroženě vydal shánět dům pro squatery???

Která, nyní, pár týdnů před volbami zjištuje, že tyto volby nejsou právně podložené, neboť nevycházejí z právního řádu, ale z politické dohody - jejímž výsledkem je i tato vláda????

Nepřípadá Vám to spíš jako panoptikům šašků bez jakékoliv odpovědnosti???

0 0
možnosti

samsula23

2. 9. 2009 12:38
Fiser uspesny nebude

pěkný článek, rozumně napsaný, jen s tím pozitivem Fiserovi vlády bych to nepřeceňoval, pořád tam sedí 200 poslanců s minulým "rozlosováním" tudíž 100 na 100 a nic revolučního a velké změny prostě stejně neprosadí neb mu to ods, nebo cssd stejně nedovolí., on být úspěšný vlastně ani nemůže

0 0
možnosti

aloisq

2. 9. 2009 13:12
Re: Fiser uspesny nebude

naprosty souhlas. Jinak take ocenuji clanek. Az na drobnosti se s nim ztotoznuji. karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.