Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

27. 9. 2009 17:38
Nutno nově,

Pečlivá analyza s poctivým přístupem a radami. Možnost nové strany současného premiéra je málo pravděpodobná.  Ideální stav představuje  volba osobností napříč politickým spektrem jako vskutku demokratická a konstruktivní s nadějí, že to ubohé a smrtící politikaření bude pohřbeno. Volit malé neparlamentní strany není nadějné, ,jen jim může přinést nějaké peníze za hlasy. Za této situace, když vlastně nemám koho volit, odevzdám neplatný hlas, a to více kandidátek se zakroužkovanými jmény důvěryhodných osobností  jak je navrhováno v  článku, a to jako oficiální projev nespokojenosti se současnou partajkracií. Nikoho nepoškodím, využiji možnost volit, nikdo nebude mít z tohoto hlasu finanční ani jiný prospěch.A čím víc bude těchto  hlasů tím  jasnější výzva k podstatným změnám.    8-o     

0 0
možnosti
FV

fouly

27. 9. 2009 13:58
Pesimista.

Všechno lepší už bylo, ale my jsme to nezažili !!

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

27. 9. 2009 11:06
dvě poznámky

1. Pan Fischer je starý aparátník. Jeho statistický úřad je zbytečný, úřad. Moloch zaměstnávající alespoň stovku lidí a stravující zbytěčně miliony ze státní kasy.  Je to jeden z desítek úřadů fungujících jako trafiky. A jako třešnička, sám Fischer čelil podezření z úniku milionů korun. Takovýto recyklát vrtající díru do potápějící se lodě našeho hospodářství sympatie nevzbuzuje.

2. Kromě stran, které se v politice již neosvědčili, jsou i neparlamentní  strany. 25 procent voličů v posledních volbách volilo neparlamentní strany. 25 procent je hodně a dává to naději.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

27. 9. 2009 11:38
Re: dvě poznámky

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.