Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

falm

27. 2. 2010 9:06
Úplně by stačilo

kdybyste zanalyzoval jen tu uměleckou tříletou divoženku. Ten zbylý slovní průjem jste si mohl ušetřit.

Lidi nejsou tak blbí jak Vy si myslíte a jestli jste se chtěl předvést jak jste chytrej a pokusil se tak dát širší rámec Vašemu postesku nad tím, že jedna hloupá husa parazituje na Werichovi, tak to jste se tedy opravdu nepředvedl.

Předvedl jste spíše klasický případ toho, jak poměrně výživné a jasné téma dokonale zasklít suchopárným školometstvím.

Ani ten Werich Vás nezachránil.

P.S.: Je vidět, že o tom sám máte poněkud kusé infromace. J.W. mimo jiné byl v tom věku jednak nahluchlý, jednak už měl senilní výpadky z reality. Takže opravdu se těžko mohl nad onou divou rozplývat.

0 0
možnosti

Kru-cipísek

4. 3. 2010 19:55
Re: Úplně by stačilo

No nevím, možná jste ani nečetl, o čem tam píšu. není to životopis Wericha, ani znalecký popis jeho soukromí, je to jen a jedině údivné pozastavení nad tím, kolik lidí, co k tomu ani neměli a nemohli mít možnost, samo o sobě uvádělo své důvěrné osobní styky s Werichem.

Než se zase pustíte do cupování, nejprev, prosím, čtěte a přemýšlejte, o čem že to je. A pak teprve pište. prospěje Vám to, falme.

Milan Soušek, autor

0 0
možnosti

A.AsalBerija

26. 2. 2010 18:00
jan werich a pratele...

po precteni vaseho blogu me napadlo, jak asi bylo janu werichovi, kdyz ho tlupa podobnych "pratel"( za jake platil pravidelne v hospode u tygra pan spisovatel hrabal)nabadala aby emigroval do nemecka. take nakonec pres zeleznou rudu odesel ale moc dlouho tam nepobyl, protoze bytostne patril do prahy, do cech. nekteri velikani prazskeho jara si pak o nej po jeho navratu otirali svuj zavsiveny cenich a vykladali, jak husakovi sliboval, kdyz se bude moci bez nasledku vratit, ze pomuze "zkonsolidovat" umeleckou frontu. nakonec ani pan skutina ho nemel precteneho, tak nevim...ale pan herec a pan clovek byl bezpochybyR^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.