Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

slava kunst

30. 12. 2010 0:43
autore

postava p. Kulínského Vás poněkud popouzí, ale nechápu proč. Bylo mu kladeno za vinu, soud ho uznal vinným a je ve výkonu trestu. Snadno pochopitelné, můžete si o tom myslet co chcete, ale realita je taková.

Teď dostal vycházku z výkonu trestu. To vězní za splnění zákoných podmínek dostávají. Na vycházce dirigoval pěvecký sbor a vypadalo to, že jako šel kolem, a že jako si odskočil z výkonu trestu zadirigovat. To se v tom showbusinessu dělá, že je to jen jako, jenže i to jako je velmi pečlivě připraveno.

Dirigoval svůj, opakuji svůj sbor neboli vlastní s.r.o., takže jaká demokracie jaká dobrovolnost? BdP je s.r.o. a p. Kulínský vlastní 50% obchodního podílu. Co je na tom tak pozoruhodného? Jak se na to dívají děti ze souboru a jejich rodiče nevím, ale vím, že mohou dobrovolně zůstat nebo odejít. Diváci na koncertě totéž, mohou příště přijít nebo nepřijít. toť vše.

Kdybyste si autore opatřil více informací a více přemýšlel, mohl být ten článek o něčem, takto je to takové divné lkaní 

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

30. 12. 2010 11:16
Re: autore

Jeden zásadní omyl. To že pan Kulínský vlastní 50% s.r.o. rozhodně neznamená, že má právo dirigovat 50% koncertů. Vlastnictví s.r.o. absolutně nesouvisí s výkonnou mocí firmy. Pokud by to tak nebylo, tak já bych mohl jít na 1 den ovládat ČEZ, protože mám akcie ČEZu a jsem tedy jeho spoluvlastníkem. Myslím, že jste na omylu.

Dobrovolnost setrvání na koncertu - opět nesmysl. Koupím si lístky na nějaký koncert, který by měl proběhnout podle programu Když v půlce někdo přijde, oznámí změnu a vyžene účinkující pod 18 let, pak je něco špatně. Moje rozhodnutí zůstat či odejít není dobrovolné, ale vysloveně vynucené. Dobrovolné by bylo, kdyby se struktura pořadu a neměnila a byla v souladu s programem. Pak mohu a nemusím odejít a důsledky si nesu sám. Pokud někdo udělá násilnou změnu, důsledky nese, či může nést, divák. Ten se tak stává ze svobodného utlačovaným, omezeným v jeho právech spočívajících v nákupu vstupenky a tedy v zaplacení jisté služby, kterou v celém rozsahu de facto nedostal.

0 0
možnosti
NN

obcanek

29. 12. 2010 22:24
Zajímalo by mě

jestli bloggera také pohoršila návštěva Michaela Jcksona při jeho pražském pobytu na dětském oddělení motolské nemocnice.Mě pohoršilo velice,když pedofila pustili na dětské oddělení a ještě  tomu poskytli kladnou publicitu. Tím se v žádném případě Kulínského nezastávám.Jenom jestli je to padni komu padni,nebo jestli je to všichni jsme si rovni,někteří jsou si rovnější ....

0 0
možnosti
IG

Sallos

29. 12. 2010 23:09
Re: Zajímalo by mě

A byl někdy Michael Jackson pravomocně odsouzen za pedofilii? Byl za prokázanou pedofilii ve výkonu trestu?

0 0
možnosti
P

prex

29. 12. 2010 22:05
SBOR

ta kauza poškodila nejen Kulínskýho, kterej si to zasloužil, sic se vykrucuje........určitě to nakonec poškodilo i řadu těch dívek, ikdyž si myslim, že vyslověně znásilnění to nebyla a navíc ten časovej odstup...............takovýho nepotrestanýho zneužívání na světě je..............jejej.............no, prostě se nepíše, že to neskutečnym způsobem pokazilo renomé sboru, ten přišel o řadu členů, o řadu příležitostí........................tohle ti lidé, co se rozhodli ho zničit - ano, o osobní mstě se moc nepíše, tak to nedomysleli, nebo jim to bylo fuk...................chápu, že většian tupého obyvatelstva, co zná svět pouze skrze obrazovku a zejména tv novu, tak o sboru neměla ani ponětí, o jeho úspěších apod......................................

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

29. 12. 2010 23:14
Re: SBOR

Popište to trochu blíž, jak to u Kulínského fungovalo. To nás zajímá, ne osobní Váš pocit, že nikdo není oprávněn o tom psát, protože nebyl členem sboru... Děkujeme.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

29. 12. 2010 16:39
Celé je to

ptákovina! Chlap, kterému se líbí sedumnáctky je deviant? Odkdy? Není spíš deviantem ten, kterému se nelíbí? A holčina, co kulí oči na chlapa v určitém postavení ve snaze získat přes sex protekci je nevinná svedená panna? Ha há. Jestli je tady někdo nebo něco deviantní, pak je to celá tahle společnost a její právní řád§

0 0
možnosti
KP

pk203@klikni.cz

29. 12. 2010 16:49
Re: Celé je to

R^R^R^

0 0
možnosti
KP

pk203@klikni.cz

29. 12. 2010 20:39
Re: rozsudek ZDE

Upřímně řečeno ...já mu závidím....takhle si krásně užívat s mladejma holkama....a ještě měl spoustu peněz....mno při pohledu na pana blogera chápu, že mu také závidí;-D

0 0
možnosti
G

Gmur

29. 12. 2010 15:07
podle me by se tahle epizoda

mela opravdu vysetrit. A nekdo by mel byt propusten nebo vazne potrestan.

0 0
možnosti
P

p555

29. 12. 2010 16:18
Re: podle me by se tahle epizoda

proc?  zakon porusenn nebyl... pokud se nekomu z navstevniku nezdal program naplnen, at pozada o vraceni casti vstupneho...

0 0
možnosti
FM

no_body

29. 12. 2010 15:03
Žvást

Tak to je opravdu žvást pane blogere. Pouze osočování pana Kulínského od začátku až do konce, bez znalosti věci. Psaní takových blábolů je zřejmě určitá forma deviace.

0 0
možnosti
G

Gmur

29. 12. 2010 15:10
Re: Žvást

osocovani vezne?

Kulinksy ma sedet za katrem, ale on je na vychazce a zrovna si to namiri do sboru, kde pachal neskutecna svinstva a to po desetileti.

Dneska mu nekdo tenhle soubor nabidl na stgribrnem tacku. A deti, ktere se tydny pripravovvaly MUSELY ODEJIT, neboli byly potrestany. !!!!!!

To je, o cem autor blogu pise.

0 0
možnosti
P

pan.gumidek

29. 12. 2010 14:43
:-)

bože, vaše starosti bych tak chtěl mít. jak víte, že jeho dirigování bylo na úkor standardního vystoupení ? klidně to mohlo být pouze něco navíc, něco co by nebylo, kdyby tam nebyl. No tak si zadirigoval. a co má být ? to jen proto, že se mu líbí dospívající dívky ho budeme kamenovat a žádat nejvyšší trest ?;-)

0 0
možnosti
G

Gmur

29. 12. 2010 15:02
Re: :-)

prosim vas mlcte, kdyz nic nevite.

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

28. 12. 2010 21:01
Kdo tohle umožnil (současný sbormistr?)

by měl na hodinu letět a Kulínský by měl mít do konce trestu po vycházkách.

0 0
možnosti
G

Gmur

29. 12. 2010 14:31
Re: Kdo tohle umožnil (současný sbormistr?)

R^R^R^

0 0
možnosti
PD

dolep9am

28. 12. 2010 20:37
mistr

Nechápu jak souvisí spáchání trestného činu s tím, jaký má kdo talent, nebo jak je úspěšný. To jako když Kellner někoho zavraždí, tak se to přejde s tím, že je to finanční magnát? Já sice mám rád i vážnou hudbu, ale že bych měl ty manýry snobských bab, které ucvrnkávají, když vidí mistra, jako by to byl nějaký nedotknutelný Bůh, to tedy opravdu nemám. Pro mě každý druhý přednosta kliniky našich nemocnic toho dokázal nesrovnatelně více, než pan Kulínský a taky bych za ně nebojoval zuby nehty, kdyby se na ně provalilo, že mají na svědomí nějakou tu vraždičku, znásilněníčko, či obtěžováníčko nezletilých dívek. Žádné dovednosti, znalosti ani talent nedávají nikomu sebemenší právo někomu záměrně ubližovat pro uspokojení vlastních potřeb a jímá mě hrůza, když se vytahují Kulínského údajné zásluhy, které jsou mi navíc naprosto ukradené.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

29. 12. 2010 16:44
Re: mistr

Vraždička je vraždičkou všude. "Obtěžování nezletilých dívek" je přestupkem silně závislém na kulturním okruhu, včetně oné "zletilosti". Jen v "civilizovaném světě" je možné, aby se dvanáctiletá namaškařila jako prostitutka ale "zákon" definoval ještě sedmnáctiletou jako nevinnou pannu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.