Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
XX

xaeris

27. 12. 2010 21:22
Z Vás by byl dobrý inkvizitor, ukulele

Dštíte posvátně síru na Kulínského a nevíte NIC.Matinky které mu cpaly celá desetiletí dcerunky do postele a byly na to dokonce pyšné, (no víte paní domovníková, tu naši Julču chodí učit malou násobliku Mistr Kulínský až k nám do ložnice, no to víte, má TALENT), se najednou po přímluvě jeho bejvalky manželky otočily a dostaly ho do basy.Takhle nějak se přece chovala inkvizice, našla si čarodějnici a ta to odeska za všechny.Joudo.

0 0
možnosti

lost

27. 12. 2010 21:43
Re: Z Vás by byl dobrý inkvizitor, ukulele

ten Jouda je výstižný titul

0 0
možnosti
D

dampfer

27. 12. 2010 20:42
Zdá se

že jste pozapomněli, že ony zmiňované delikty vytáhly matky dcer cca po 15 letech od činů, to už dirigent majetek nějaký měl,--že byly některé případy zpochybněny a obžaloba nebyla jednoznačná. Uvědomíte-li si kolik už propuštěných a opravdových vrahů běhá mezi námi, o notorických kapsářích raději ani nemluvě, ti jsou skoro chráněni dovětkem ""musí být chycen při činu za ruku"", dostává skutečný, ikdyž oprávněně trestaný, umělec příležitost ukázat v krátkém vystoupení, že to řemeslo dobře ovládá, přesto to našim svatým moc vadí, -- dostává kauza jiný rozměr.

Doporučuji být stejně přísný a hrubý i k ostatním zločincům, hlavně k těm, kteří vás a vaši rodinu skutečně denně ohrožují.

0 0
možnosti
VZ

vaclav13

27. 12. 2010 22:00
Re: Zdá se

Velmi dobré, ale je to marná snaha. Tupé stádo má svou čarodejnici a musí jí vidět na hranici jinak se neukojí.

0 0
možnosti
JP

Baky

27. 12. 2010 20:20
Pane Soušku, chápu, že asi nejste o celé cause informován,

nicméně unikají vám základní pravidla logiky. Píšete (cit.): "Nejsem soudce, neznám podrobnosti. Jen respektuji soudy a snažím se věřit, že udělaly vše pro to, aby jednotlivé kauzy byly důkladně prošetřeny, byla zvážena vina, či nevina všech aktérů, aby na závěr vynesly svůj ortel. I soud se může mýlit, proto má odsouzený možnost různých odvolání, dovolání, rozkladů a podobně a může se tak bránit případné justiční zvůli nebo omylu."

Což vám ovšem přesto již v předcházejícím odstavci nebránilo označit pana Kulínského pěkně eufemisticky za devianta a ještě několika dalšími přídomky. Posléze z textu vyplynulo, že nemáte ani zbla tušení, jak takový sbor funguje, cvičí a vystupuje. Čili mně z toho vyplývá jen jedno - šlo o to si plivnout.

...

A tak vám nabízím pohled pátý: Je dobře, že pan Soušek chválabohu nemá vliv na českou jurisdikci, jinak by se se vší pravděpodobností trest smrti uděloval na základě výsledku známého testu ententýky, dva špalíky...

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

27. 12. 2010 23:22
Re: Pane Soušku, chápu, že asi nejste o celé cause informován,

Děkuji za nabídku. Lákavá se možná zdfá Vám. Pochybuji, že normálně uvažujícím také. Vaše logika je - diskutovat může vždy jen ten, kdo zná úplně vše. V tom případě tady může diskutovat jen vězeň Kulínský. Pokud má povolen přístup na net.

Trochu hloupé, že?

V obchodě neměli rohlíky. Vyjádřit se k tomu podle Vaší logiky bohužel nemůžete, protože neznáte všechny okolnosti. Možná je měli vzadu, možná jen byly vyprodány v tu chvíli, možná si jich pár nechali pro sebe, možná...

Podle této Vaší logiky absolutně nechápu, k čemu používáte Váš nick a proč vůbec někam něco píšete? Vždyť přece k danému tématu nemůžete znát všechny okolnosti... Tak narvhuji: zrušte se, sám ste si stanovil logický důvod, že nemůžete o ničem diskutovat.

Zkuste to promyslet.

0 0
možnosti
PD

dolep9am

27. 12. 2010 19:15
správně

Starej Kulínskej by měl být rád, že ho ještě nikdo nevykastroval. Jak je možné, že takový prase vůbec může lézt na veřejnost? A nějaké jeho pseudoumělecké úspěchy mě vůbec nezajímají. Chudáci děti. Dědek prostě má volání přírody, tak si z toho všichni asi musí sednout na prdel, když k tomu ještě umí mávat hůlkou.

0 0
možnosti
SS

bentley007

27. 12. 2010 19:51
Re: správně

neznam podrobnosti odjinud ale:

1. asi bych chtel zpet penize - to je jako bych sel na Shakespeara a pritom bych videl sice bravurni ale balet Louskacka?:-/

2. znicil dlouhodobe zazitek vsem detem, ktere se treba pul roku pripravovaly? nehlede na zdesene rodice, pribuzne atd. Rodic prijde na vanocni besidku svych ratolesti, ktere ostentativne pred zacatkem besidky vyvedou?

3. Byl pravomocne odsouzen prave z duvodu, aby nedirigoval detsky sbor (at s detmi ci bez nich). Jak se vubec dostal ven kdyz dostal 5let? nevim, neznam souvislosti, ale v tom pripade se rozsudek a prideleny trest - za ktery my vsichni danovy poplatnici platime - totalne minul ucinkem?

At je treba Paganini a Mozart v jednom, ale neco bylo spatne Rv

0 0
možnosti
I

ingchemik

27. 12. 2010 19:13
Názor

Pokud byl p. Kulínský pravomocně odsouzen a byl mu vysloven zákaz kontaktů s mládeží (neznám přesnou formulaci, tak mě prosím nechytejte za slovo), pak došlo tímto vystoupením přinejmenším k chybě, ne-li přímo k porušení rozhodnutí soudu.

Vůbec přitom nepolemizuji s tím, byl-li nebo nebyl-li odsouzen oprávněně.

A to, že byl soubor pod jeho vedením velmi známý i v zahraničí, je v daném případě naprosto irelevantní.

0 0
možnosti

lost

27. 12. 2010 20:03
Re: Názor

že byl odsouzen naší justicí XD, neznamená, že ve sboru nemá většinu příznivců .

0 0
možnosti

lost

27. 12. 2010 19:10
XD ..to je zase výběr idnesu...

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

27. 12. 2010 18:38
Antikarma..

Nebudu opakovat to, co již zazělo v diskuzi (např. různé výroky soudů, přiznání, že o tom v podstatě nic nevíte, trefné přirovnání "objektivnosti" soudů - viz 50-tá léta apod.) Spíš ještě jedna poznámka na okraj k tomu jak ty trémující chudinky se nemohly vychutnat úspěch a musely opustit sbor. Čí si asi myslíte, že ten sbor je???? :-P

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

27. 12. 2010 18:59
Re: Antikarma..

Snad asi toho zavřeného devianta, že? Z toho vyplývá, že je má v moci a už doživotně ho musí všichni poslouchat. A případně si nechat strkat prsty kamsi. je to přece ten náš velký umělec, jen shodou okolností v base....

0 0
možnosti
K

Kozel_

27. 12. 2010 18:06
Troubové: čím méně o něčem vědí, tím víc o tom mluví

Cituji autora: "Nejsem soudce, neznám podrobnosti." O kauze věděl leda z médií, z nich šlo jen dovodit, že celé je dosti divné. Stará svědectví 15 let od problematických lidí. První soud Kulínského osvobodil, další odsoudil. Autor ale našim soudům věří! Kterému, odvolacímu? Protože oba soudily zcela rozdílně.

Já o českých soudech iluzi nemám, rozsudek pro mě není nutně skutečnou spravedlností, asi jako odsouzení Chodorkovského z něj nedělá zločince, ale spíš vypovídá o fungování soudů v Rusku.

Takže pan rozumbrada tu mudruje, uráží člověka, který jako umělec něco dokázal. A o věci ve skutečnosti neví nic, takže bych ho řadil mezi ty lidi, které jsem dal do nadpisu.

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

27. 12. 2010 18:16
Re: Troubové: čím méně o něčem vědí, tím víc o tom mluví

Pan Kulínský byl shledán vinným a odsouzen. A to je fakt. To, že se Vám tento rozsudek nelíbí, nesouhlasíte s ním nebo o něm máte pochybnosti je čistě Vaše věc. A tahat sem Chodorkovského... to je známka toho, že trouba jste spíš Vy.

0 0
možnosti
D

dasa0302

27. 12. 2010 17:40
Máte karmu!

Považuji za neskutečné, že ho tam vůbec lezl a že ho nechali dirigovat.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

27. 12. 2010 17:34
to jsem se nasmál

moc vtipně napsáno. Myslím však, že pan Kulínský nebyl oficiálně tímto státem uznán za devianta.

0 0
možnosti
D

dasa0302

27. 12. 2010 17:41
Re: to jsem se nasmál

Že vy jste četl Švejka?

U nás za devianta neuznává stát, ale psychiatr a bez ohledu na to soud soudí za porušení zákona.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.