Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

zberanek

9. 6. 2009 13:48
Nebude nám chybět

Blog je dobrý. Kateřina Jau Jau nebude v politice nikomu chybět.

0 0
možnosti
ZL

zlou

9. 6. 2009 12:55
blamáž

Prostě celá její politická kariera je velká blamáž. Blamáží začala a  pozásluze blamáží i skončila. Naštěstí rodinný podniček zastřešený SZ nevyšel a SZ, v této "kvalitě",  bude zařazena ke stranám typu Unie sobody , tzn. zmizí v propadlišti politických dějin..

0 0
možnosti
N

neznalek_na_mesici

9. 6. 2009 12:53
medvedi sluzba zenam v politice

Zeleni hlavne udelali medvedi sluzbu vsem, kteri volaji po vice zenach v politice (ci dokonce po povinnych kvotach).

Jak se bude vzpominat - pokud vubec - na Stehlikovou, Kuchtovou, Jacques, zelene rebelky? Tolik zmatku a skody napachala naposledy snad jen Buzkova. A jak propastne rozdilne se (nastesti) prezentovali 'kolegove' Pospisil, Liska ci Schwarzenberg.

0 0
možnosti
ZL

zlou

9. 6. 2009 12:58
Re: medvedi sluzba zenam v politice

mírně bych nesouhlasil s množstvím zmatků napáchaných p. Buzkovou. Ta se naopak držela pravidla, že kdo nic nedělá, nic nezkazí...:-)

0 0
možnosti
M

Marný

9. 6. 2009 12:52
zelení-neštěstí

A se stejnou erudicí se zelení vyjadřují k jaderné energetice, dálnicím , Šumavě a obecně manipulují s vlivem na životní prostředí.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 6. 2009 12:43
Kdo byl a je Tomáš Čermák

Tomáše Čermáka osobně znám. Je to onen ,,estébák", jak píše pan autor ve svém článku a který ,,zmasil" Kačenku J.. Tak tedy, Tomáš se mnou chodil na školu a seděl jednu lavici přede mnou. Vím naprosto jistě, že nebyl žádným příslušníkem STB, ale řadovým poldou a to i před rokem 1989. Mimochodem v té době mu bylo - stejně jako mně,  dvacet let. Tomáš se stal poldou, tak že šel na 6 měsíců na vojnu a posléze nastoupil u tehdejší VB. Takže pokud někdo tvrdí, že estébák byl ten, kdo byl normální řadový polda a ještě k tomu ,,stará struktůra" ve dvaceti letech, tak asi neumí počítat do dvaceti. Pochopil jsem to tak, že pan autor píše o Tomášovi tak, že to byli Zelení, kdo z Tomáše udělal starou estébáckou struktůru. Tak jen doufám, že to tak je a že to není názor pana autora, protože potom by se velmi, ale velmi mýlil... V.Kroupa

0 0
možnosti
TV

tomtop

9. 6. 2009 12:47
Re: Kdo byl a je Tomáš Čermák

tohle by měla být veřejně známá informace ... KJ je evidentně pěkná potvůrka.

Díky Bohu za Krause a onen pořad, jinak bychom stále tápali.... každý, kdo to viděl ví, že KJ neumí nic jiného než zatloukat.

0 0
možnosti
MP

mildapr

9. 6. 2009 12:16
Řekl bych,

že daleko větší zásluhu na tom, že se SZ dostala do parlamentu, měl Bursík. V předvolební době působil seriozním dojmem a pro mnoho lidí byl snesitelnou alternativou k ODS.  K pádu podle mě daleko víc než sama KJ napomohlo to, že SZ vzhledem k vnitřním sporům přestala být důvěryhodnou stranou. Nakonec Zubová a ta druhá, které zapřičinili pád vlády, jsou původně taky ze SZ. A bůhví kolik dalších takových neřízených střel mají, o kterých ještě nevíme.

0 0
možnosti

Gaspard

15. 6. 2009 17:15
Re: Řekl bych,

Mýlíte se. Opak je pravdou. V následujících volbách dostala Kaťuša tolik preferenčních hlasů, že s velkým náskokem předběhla i Bursíka na 1. místě kandidátky.

0 0
možnosti
S1

stoupa 1

9. 6. 2009 11:35
Měl bych k článku jednu připomínku.

A sice k lítostivým voličům. Nevylučuji že existují takoví pitomci kterým stačí k vhození hlasovacího lístku lítost nad chudinkou zbitou,ale určitě jich není tolik aby dohnali ty chybějící procenta. NAŠTĚSTÍ!!! Jinak by totiž socani suveréně vyhráli tyhle volby. Nad Tvrdíkem a spol. by se totiž i kámen ustrnul. Já taky brečel. Smíchy ;-D

0 0
možnosti
VM

Si0

9. 6. 2009 12:05
Re: Měl bych k článku jednu připomínku.

Já je sice nikdy nevolil, ale musím se ohradit za ty voliče. Volič je suverén a je krajně sprosté je urážet za jejich politický názor.

0 0
možnosti
TV

tomtop

9. 6. 2009 11:32
NAPSAL JSEM JÍ EMAIL

napsal jsem KJ email, odpověděl na něj pan Mráček. Dotazoval jsem se, proč tak evidentně lže, každý, kdo pořad viděl ví, že to neviděla a není to tím, že by byla zaskočena. Ona odpověď:

Vážený pane YYY,

z pověření Kateřiny Jacques reaguji na Váš mail. Nevím přesně, ze kterého článku či rozhovoru vycházíte, ale pokud se jedná o rozhovor s paní Tachecí, tak pokud se nepletu, uvedla Kateřina Jacques, že ji pan Kraus vykolejil (což je u moderátora zábavného pořadu spíš pocta než cokoliv jiného) a že měla okno. Já měl jednou okno při zkoušce a musím s hanbou přiznat, že můj výkon byl obdobný tomu, co předvedla Kateřina Jacques. Před pořadem pana Krause nebyla Kateřina Jacques odbornicí na biomasu (protože se specializuje na lidskoprávní otázky), avšak již vzhledem k tomu, že jsem s ní byl na exkurzi v kotelně na štěpku předpokládám, že povědomí o biomase měla.

Děkuji za dotaz a přeji příjemný den

Milan Mraček , tajemník Poslaneckého klubu SZ

0 0
možnosti
N

notebook.r51

9. 6. 2009 11:37
Re: NAPSAL JSEM JÍ EMAIL

Z toho si nic nedělej, když mne vyděsila na ČR I na nový rok ta Telecí, taky jsem napsal a taky jsem obdržel podobně neslaný-nemastný-neosobní dopis.

Zkoušel jsi někdy napsat ČEZu, O2, ODS, ČSSD?

Je to jen a jen o aroganci.

Zaplaťpámbu že se můžou odstěhovat i s Burískem do Temelína a věnovat se pěstování kůrovce a výchově potomstva.

ZA SVÉ peníze bych prosil.

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

9. 6. 2009 11:28
2 postřehy

dovolím si přidat 2 postřehy:

1) volba prezidenta - mně se vybavuje, že při tom svém počínání (perfektně popsaném v článku) seděla vedle Paroubka a společně to dirigovali (FAKT CHYBÍ BLICÍ SMAJLÍK)

2) v pořadu Krause: on byl zpočátku k ní nesmírně přátelsky, skoro mi přišel až obdovný. Takže on si ji podle mě pozval spíš proto, aby jí pomohl (na začátku vyjmenoval, jaké má školy, jaké umí jazyky...a řekl cosi ve smyslu, že ona do toho euparlamentu opravdu patří). Nicméně - když se to pak vyvinulo směrem Biomasa, jistě nedokázal odolat ;-D

0 0
možnosti
OL

chickensalad

9. 6. 2009 12:41
Re: 2 postřehy

K druhemu postrehu bych nedo dodal - taky jsem si toho vsiml,zacatek diskuze byl pomerne klidny. Dokonce Katuska nekolikrat rekla tu  jednoduchou definici biomasy . Kraus ji ale nadherne udelal na tom, ze problematice nerozumela - ona i ta jeji stepka nebo peletky  jsou v podstate z biomasy - jsou to biopaliva, tech je ale mnohem vice druhu. Nemuzu zapomenout na jeji tupy vyraz a mavani rukama - asi si to dneska zase pustim ;-D

0 0
možnosti
P

pavrov

9. 6. 2009 10:59
100% pravda

jj, nelze než souhlasit, ...bohužel, takovýchto "politiků" je v naší zemi daleko více, chce to radikální řez !

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.