Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

FoDa

2. 1. 2011 16:51
Cože ?

17 litrů za 60MB ? Nemyslel jste snad 60GB ?

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

9. 8. 2010 15:51
Hezké názory a rady...

... ale těm, co hanobí za to, že nebylo vypnuté automatické stahování dat a podobné cenné rady, je třeba připomenout zásadní věc: O2 dodal software k mobilnímu internetu a ten jasně ukazoval a psal, že připojení na internet není, protože je chyba. To, že připojení vlastně se uskutečnilo, mje tedy výslovná chyba tohoto prográmku od O2 a tedy společnosti O2. Pochybuji, že by kterýkoliv soud rozhodl jinak.

0 0
možnosti
ML

marlow

12. 8. 2010 21:10
Re: Hezké názory a rady...

Jenze to by musel dokazat ze software O2 hlasilze pripojeni neni.

0 0
možnosti
C

CCIR

1. 8. 2010 21:29
Mobilný internet!

Mobilný internet je veľmi výhodný len vo vlastnej krajine! Pred odchodom do zahraničia si však skutočne treba riadne prezrieť aj dvakrát všetky nastavenia, najmä  siete!!! Ak boli nastavenia na automatické preberanie rôznych aktualizácií či už Windows alebo aj iných nainštalovaných aplikácií, neznamená že tieto v pozadí neprebiehali! Odísť nadlho a nechať notebook zapnutý mimo vlastnej siete je tiež veľká odvaha!!!. Roamingový internet ešte nie je vždy najlacnejší. Treba si riadne preštudovať cenník operátora a taktiež či neponúka nejakú sieť v danej krajine za výhodnejšiu cenu! Z článku tiež nie je známe v akej sieti bol pisateľ prihlásený, v pohraničí a v BA rakúske a maďarské siete majú veľmi silný signál!  Toto je jedna veľká spleť pre používateľa, ktorý sa v tomto nevyzná a potom len dopláca. Myslím si že nezostáva nič iné ako zaplatiť. V budúcnosti radšej doporučujem používať free Wi-fi. No a nakoniec, Slovensko zato fakt nemôže, dúfam že na nás nezanevrete a prídete opäť, že?

0 0
možnosti
CC

cunami

1. 8. 2010 9:37
bohuzel

Tak něco podobného se mi stalo už s Telecomem. To tehdy ještě bylo vytáčené připojení. Několikrát jsem se neúspěšně pokoušel dostat se na net a pokaždé mi to napsalo, že spojení nelze navázat. Telecom se ale těchto neúspěšných pokusů nějak dopátral a za každý pokus účtoval tolik jako bych surfoval 5 minut. Obrana proti tomu není žádná, vy nedokážete že jste nic nestahoval a oni to dokázat můžou. Co na tom, že jste z toho neměl žádný užitek, na tom jim nezáleží, i když se ani spojení nenaváže. Bohužel se obávám, že stejně jako já tehdy i Vám nakonec nezbyde nic jiného než zaplatit.

0 0
možnosti
MP

milosfm

1. 8. 2010 0:38
hm

bohuzel no. Je asi lepsi se v pocitacich vice vyznat, tohle by se vam pak nestalo... A taky je dobre se vyznat v mobilnich operatorech a v jejich super internetu (vlastne i volani...) Rv Rv Alespon u nas je jeden horsi nez druhy a ja budu radeji po mestech hledat free wi-fi, nez platit nehorazne penize prakticky za nic...

0 0
možnosti
B

bourbon

31. 7. 2010 23:37
zkušenosti s Telecomem, předchůdcem O2, a s GTS Novera

Před 5 léty mi v pokročilém věku zemřela matka. Když jsem chtěl její pevnou linku odhlásit, Telecom požadoval úmrtní list. Teprve po předložení úmrtního listu - vystaveného za měsíc - začala běžet výpovědní lhůta, myslím, že 3 nebo 3 měsíce. Toto považuju za hyenismus (velké FUJ) a už nikdy nechci mít s touto firmou nic společného.

Před rokem jsem se stěhoval, a musel jsem změnit poskytovatele internetu. Sám jsem byl několik let uživatelem internetu přes GTS Novera (dříve Telenor). Před rokem jsem se odstěhoval do domu, kde je internet od GTS Novery nedostupný. Musel jsem pak zaplatit ještě dva měsíční poplatky, přestože jsem tuto službu nijak nevyužíval. Velké FUJ. Pozor na všechny české operátory! Pročtěte si důkladně smlouvy s nimi a výpovědní lhůty!

Moji američtí kamarádi na návštěvě ČR telefonují - i místně - ze svých v USA registrovaných mobilů a ne přes české operátory. Přijde je to daleko levněji! V USA novým zákazníkům dávají do začátku zdarma několik tisíc minut volání!

0 0
možnosti
MS

calypsol

1. 8. 2010 1:45
Re: zkušenosti s Telecomem, předchůdcem O2, a s GTS Novera

No ja nevim jak v USA, ale v KAnade jsou co se tyce mobilnich technologii 100 let za opicema, dokonce tam jeste prijemce plati hovorne za prichozi hovor. A myslim ze USA na tom nebudou jinak, kdyz jsem tam byl pred 13 lety tak taky jeste platil prijemce prichozi hovory zatimco u nas uz nastupujici pegas tuhle zhuverilost zrusil.

0 0
možnosti
H

holcman

31. 7. 2010 17:45
Si děláš prču, Milane?

Sedumnáct táců na outů? 

Dej jim 20 a seš v  klidu!    :o))

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

9. 8. 2010 15:58
Re: Si děláš prču, Milane?

di di di, chlape... já to cálovat nechci!!

0 0
možnosti
C

coj@nato.3

31. 7. 2010 13:03
Za totální neznalost......

nebo za blbost se většínou tvrdě platí.:-)......Jo.

0 0
možnosti
DD

Dan Dušek

31. 7. 2010 12:16
Ono je to prohlížení dokumentů...

Ačkoliv se to nezdá, ale i jen prohlížení dokumentů by nějakej ten megabajt stálo - než se dostanete až k místu, kde jsou dokumenty uloženy, než se přihlásíte atd., tak můžete stáhnout na obrázcích & textu spoustu dat.

0 0
možnosti
PM

politicky nekorektní trolejbus

31. 7. 2010 11:49
když je někdo blb

a používá v zahraničí datovej roaming....

pokud už opravdu něco nutně potřebuju na internetu v zahraničí, v lepších hotelech existuje wiffi. A nebo si zajdu do nějaké internetové kavárny, ne:

0 0
možnosti
JP

pospajip

1. 8. 2010 14:15
Re: když je někdo blb

Přesně tak. WiFi je skoro v každé hospodě, u benzinek, v supermarketec, o hotelech ani nemluvě. Sám jsem uvažoval o nějakém mobilním připojení, ale jsou to vyhozené peníze. Ať jsem byl kdekoliv, skoro nikde nebyl problém najít nějaký WiFi hotspot. A v 99% zadarmo;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.